Reference - kuchyně z masivu

Od začátku jsme věděli, že chceme kuchyň z masivního dřeva ve stylu Provence, přizpůsobenou našim požadavkům. Má žena mi řekla, že viděla Váš billboard, který nás zaujal právě svým názvem "Vůně dřeva", protože milujeme přírodní materiály, ze kterých si stavíme i náš dům.

Domluvili jsme si prohlídku Vaší provozovny, kde nás ochotně provedla a vše nám ve výrobě kuchyní ukázala milá Petra Zajícová. Od začátku jsme věděli, že jsme konečně našli ty pravé výrobce krásných a voňavých kuchyní. A potom už to šlo velmi rychle.

Postupně jsme se domluvili na našem návrhu kuchyně, ochotná paní Petra Zajícová a Ing. Jitka Janáčková s námi vše probrali a doladili a majitel Josef Matějka přijel zaměřit místo v domě, kde bude nová kuchyně.

Během krátké doby byla kuchyně hotová přesně dle našich požadavků. A když nám ji truhláři přijeli nainstalovat, má žena byla dojatá, když viděla, jak je krásná.

Ještě jednou děkujeme za Vaší výbornou práci, kvalitu, ochotu, rychlost i dobrou cenu. Ať se Vám i nadále daří a doporučuji Vás všem, kteří touží po krásné i funkční masivní dřevěné kuchyni.

Daniel Suk